Låt oss bygga en skräddarsydd applikation åt dig

Våra experter kan hjälpa dig att bygga en skräddasydd applikation för just ditt affärs-scenario. Vi finns med dig på hela resan, när applikationen är klar fortsätter vi att vara ditt stöd och när och om du vill vidareutveckla så löser vi även det.

Vår process ser ut så här

Boka ett initialt möte

Tillsammans kommer vi överens om hur en lösning ska set ut baserat på dina önskemål.

Godkännande av kravspecifikation

Om du inte redan har en detaljerad kravspecifikation så hjälper våra experter dig att ta fram en sådan. När du godkänt den kan vi ge dig en offert och en tidsplan.

UI/UX Design

Våra designers tar fram skisser och förslag på hur din applikation ska se ut och fungera.

Utvecklingsfas 1

Vårt utvecklingsteam bygger grunden för din applikation, med fokus på nyckel processer.

Milstolpe 1

Grunden för din skräddarsydda applikation demonstreras för dig och ditt team. Ni ger feedback och förslag på eventuella ändringar.

Utvecklingsfas 2

Utvecklingsteam färdigställer applikationen och tar hänsyn till er feedback.

Milstolpe 2

Den färdiga applikationen demonstreras.

Beta testning

Tillsammans driftsätter vi applikationen för en småskalig testning. Under denna fasen hjälps vi åt att validera att allt fungerar som tänkt.

Leverans

Nu driftsätts applikationen i vår produktionsmiljö och du kan bjuda in dina anställda och/eller kunder att använda den!

Drift, underhåll & support

Vi stöttar dig kontinuerligt och ser till att applikationen fungerar, gör backuper dagliga backuper på data, hjälper dig skapa nya funktioner eller integrationer när behov uppstår.

Hur vi kan hjälpa dig

Som många andra kanske du aldrig varit med och tagit fram en mjukvara tidigare, då behöver du en erfaren partner som kan hjälpa dig hela vägen - inte bara i början. Med Appivo får du hjälp och guidning från dag ett, tillsammans går vi från idé till lösning och när den är levererad fortsätter vi att ge dig stöd och support. När du identifierar nya behov hjälper vi dig att bygga ut och uppstår problem är vi där för att hjälpa.

Vi bygger alla skräddarsydda applikation med hjälp av vår egen platform som är skapad just för ändamålet. Detta garanterar en snabb och effektiv leverans samt en säker drift av din lösning.

Med Appivo kan du vara trygg.